Ruim assortiment kwalitatieve diervoeders en kunstmest bij Diervoeders Boswerger in Geesteren

Contact

Voeder- en mestspecialist Diervoeders Boswerger in Geesteren. 

Elk dier heeft andere voedingseisen. Daarom vindt u bij Diervoeders Boswerger een ruim assortiment diervoeders voor runderen, paarden, varkens, pluimvee en huisdieren. Daarnaast leveren we voor een gezonde grondkwaliteit diverse soorten kwalitatieve kunstmest. Bekijk ons assortiment of bestel direct online.

Diervoeders voor uw paarden, varkens, vee en huisdieren

Bent u op zoek naar diervoeders van hoge kwaliteit? Diervoeders Boswerger biedt diverse merken voor al uw dieren.

Voor een divers aanbod diervoeders voor paarden, varkens, runderen, pluimvee en kleine huisdieren komt u bij Diervoeders Boswerger in Geesteren langs. We bieden zowel grote als kleine zakken diervoeders aan. Bekijk onderstaande tabel voor de bekendste merken diervoeders uit ons assortiment.

  • DogChow  - Hondenvoer
  • KonaCorn - Hondenvoer/Kattenvoer
  • Arie Blok (huismerk) - Hondenvoer/Kattenvoer
  • Greenfield - Hondenvoer/Kattenvoer
  • Equifirst - Paardenvoer
  • Cavalor - Paardenvoer
  • Hartog Lucerne - Paardenvoer
  • Natuurlijkeweg - Paardenvoer 

Wilt u meer informatie over ons voer? Bel 0546-63 12 80 of vul het contactformulier in.

De beste merken kunstmest van Europa

Bent u boer en wilt u gegarandeerd goede kwaliteit kunstmest voor uw grond? Wij bieden de beste Europese merken van uitstekende kwaliteit. Dat alles tegen een mooie prijs! Ook voor particulieren bieden we een ruim assortiment aan.


Normaal gesproken biedt uw landbouwgrond niet genoeg voedingstoffen voor een goede oogst. Voor een gunstige gewasgroei zijn voldoende voedingsstoffen belangrijk. Door het gebruik van de kunstmest van Diervoeders Boswerger maakt u uw bodem weer geschikt voor gezonde gewassen.


Evenwichtig kunstmestgebruik
Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u de voedingstoffen in de juiste verhouding aan het gewas toedient. Wanneer u de grond onevenredig veel met kunstmest bemest, is uw gewas extra gevoelig voor bepaalde schimmels en insecten. Bovendien kan het de gewaskwaliteit negatief beïnvloeden.

Tijdig kunstmestgebruik
Een ander belangrijk aspect is dat u uw gewas op het juiste moment bemest. Wanneer u de grond op het juiste moment bemest, verloopt de opname van voedingsstoffen sneller. Daarmee verkleint u de belasting voor het milieu.

Goed advies over kunstmest
Diervoeders Boswerger in Geesteren geeft u graag advies over de bemesting van uw grond. Wilt u meer weten? Bel 0546-63 12 80, bezoek ons bedrijf of vul het contactformulier in.

Bestelformulier

Paardenvoer
Pluimveevoer
Rundveevoer
Varkensvoer
Voer kleine huisdieren
Kunstmest
Strooisel
Koltec afrasteringsmateriaal
Agrarische producten
Paardenverzorgingsartikelen

Bezorgdetails

Wij bezorgen uw bestelling zo snel mogelijk. Na het plaatsen van uw bestelling krijgt u binnen enkele dagen bericht van ons.


Diervoeders - ook voor koeien